PAGODETENTEN


EEN PRACHTIGE TENT MET LUXE UITSTRALING EN FLEXIBEL INZETBAAR

Een pagodetent heeft een herkenbare uitstraling; de tent loopt in een karakteristieke puntvorm die zijn oorsprong kent in de Aziatische architectuur. De pagodetent is een echte sfeermaker voor ieder evenement, en doordat de tenten eenvoudig te koppelen zijn is de pagodetent in te zetten van tuinfeest tot compleet festival.

 

De maten zijn bovendien uiterst flexibel. De pagode loopt uit een van 3×3 meter tot 6×6 meter. Dus ook voor de pagodetent geldt onze originele slogan: “voor elk evenement, de juiste tent!”.

 

Voor een exclusief- en culinair evenement op ons terras wilde onze gast een tent die de luxe uitstraling van ons strandrestaurant en de smakelijke delicatesse uit onze keuken evenaarde. Het bouwwerk dat Multiparasol op ons terras neerzette voldeed boven alle verwachtingen!

Xander Kleijne, Paviljoen Manager Het Strandhuis

 

Ook zo’n prachtige sfeermaker op uw evenement? Laat ons een constructie neer zetten waar u en uw gasten stijl van achterover slaan. Ook het interieur kunnen wij voor u verzorgen, evenals de stroomvoorziening en complete catering! Hierover leest u meer op de pagina: toebehoren