PODIA


VAN VASTE FESTIVALPODIA CONSTRUCTIES TOT FLEXIBELE MOBIELE PODIA

Multiparasol heeft al vele podia gebouwd voor lokale en grote internationale evenementen. De ervaring leert dat ieder evenement een stukje maatwerk vereist bij het bouwen van een podium constructie.

 

Naast de constructie is ook de uiteindelijke aankleding van het podium per situatie verschillend. Van stevig rockfestival in een modderpoel tot een prestigieus schaaktoernooi. Betreffende de aankleding verschaffen wij meer informatie onder het kopje toebehoren.

 

Een podium constructie moet aan een aantal criteria voldoen:

  • Het moet stevig en veilig zijn voor artiesten, publiek en beveiliging.
  • Het moet een festival lang volhouden.
  • De juiste aansluitingen moeten toegankelijk zijn voor de technici.
  • En de bezoekers moeten hun idolen natuurlijk goed kunnen zien!

 

Soms zijn er gelegenheden waarbij een podium slechts tijdelijk gebruikt wordt. Om hier een hele constructie te plaatsen is vaak te omslachtig maar ook te duur! Hiervoor hebben wij de perfecte oplossing; een podiumwagen.

Als wij een podiumwagen plaatsen, “kunt u binnen 10 minuten tijd al uw artiesten kwijt!”. Want met deze trailers rijden wij met onze terreinwagens het podium op de gewenste plek. Nadat we de trailer hebben opengeklapt sluiten we alles naa, en kunnen uw artiesten knallen!

 

Een gezellige kindermiddag tijdens Koninginnedag op het dorpsplein werd onverwacht op het laatste moment uitgebreid met een playbackshow. Wat nu!? De podiumwagen van Multiparasol bleek de oplossing! Nog op dezelfde ochtend werd de wagen voor gereden en konden we meteen beginnen met de show. En dat in het weekend. Heren, nogmaals hartstikke bedankt!

Nelly Wagendaal, Organisatie Koninginnemiddag